batboy, mamablog, youtube filmpjes voor kinderen

5 YouTube filmpjes die peuters kijken

Sten heeft nog geen eigen tablet, daar is hij nog iets te jong voor. Als papa thuis is mag hij op papa’s telefoon en daar kan hij zich lang mee vermaken. Het liefst kijkt hij Youtube filmpjes en hij heeft een paar favorieten.

Papa’s telefoon

Sten heeft (nog) geen eigen tablet. Eerder mocht hij op mijn oude telefoon, maar daar ging hij een beetje te wild mee om en hij kapot is gegaan. Ik vind hem dus nog te jong voor een eigen tablet, maar zodra papa thuis is mag hij even op papa’s telefoon. Daar gaat hij erg voorzichtig mee om en het liefst kijkt hij dan naar Youtube filmpjes.

Youtube filmpjes

Eerst keken we samen liedjes op Youtube, maar halverwege het liedje kijkt hij alvast wat er nog meer te bekijken is en dan is hij alweer snel afgeleid. Dat samen kijken is niet echt wat, want hij kijkt niks uit en dus mag hij nu zelf bepalen (we letten er natuurlijk wel op wat hij precies kijkt) wat hij wil kijken, maar naar welke Youtube filmpjes kijkt hij graag? Hier een top 5 van Sten zijn favoriete Youtube filmpjes:

Daddy Finger

Daddy Finger staat wel op nr. 1. Er zijn heel veel verschillende varianten en het liefst kijkt hij Daddy Finger met de Hulk. Ik heb dan de hele avond het liedje in mijn hoofd.

Peppa Pig

Peppa Pig wordt ook veel gekeken en dan maakt het niet eens uit in welke taal. Zelfs naar de Russische Peppa wordt heel aandachtig gekeken.

Filmpjes met kinderen

Eigenlijk zijn het meer toneelstukjes met kinderen en volwassenen. Ik snap niet wat hier zo leuk aan is, maar hij kan er geen genoeg van krijgen. Vooral als ze ook nog snoep eten en ermee gaan knoeien, kijkt hij het met veel plezier.

Unboxing

Sten houd van chocolade en hij kijkt ook graag naar de unboxing van kindersurprises. Dat is erg spannend, want wat zit erin? Jammer dat hij de chocolade niet kan eten….

Auto’s

Sten is dol op auto’s en Cars. Filmpjes met echte autootjes waar kinderen mee aan het spelen zijn kan hij ook erg lang naar kijken. Dan ziet hij meteen welke auto’s hij nog niet heeft en dus nog moet hebben voor zijn verzameling ­čśë .

Kijkt jouw kindje vaak naar YouTube filmpjes en wat kijkt hij/zij dan het liefst?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
  1. Mijn kinderen zijn inmiddels pubers en kijken soms naar mensen die een game spelen en daarover praten. Onbegrijpelijk wat daar leuk aan is!

  2. Robin schreef:

    Hoe lief! Youtube is echt het nieuwe TV kijken voor kids these days heb ik het idee.

  3. Patricia schreef:

    Mijn zoontje kijkt graag naar Blippi! Veel vuilnisauto’s, graafmachines en tractors. Het is ook nog eens in het Engels dus erg leerzaam met leuke liedjes. Mama kent ze ondertussen uit haar hoofd­čść

  4. Ik word helemaal gek van Daddy Finger.. ken hem helemaal uit mijn kop haha. Net als Johny Johne yes papaaa.. eating sugar? No papa, Telling lies? No papa. Open your mouth hahahahaaaaa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.