batboy, mamablog, valsspeler, mannen zijn valsspelers

Mannen zijn valsspelers

Uit onderzoek blijkt: mannen zijn grotere valsspelers dan vrouwen. Dit najaar brengt spellenproducent Hasbro de Monopoly Valsspelers Editie uit, waarin valsspelen een must is om te winnen. Nick speelt altijd vals, al ontkent hij het wel. Hoe zit dat bij jou eigenlijk? Draait een potje Monopoly op ruzie uit? 

Valsspelen

Hasbro deed een onderzoek onder Nederlanders en Belgen van 18 tot 65 jaar. Hoe spelen we vals, worden we gesnapt en hoe willen we gestraft worden, zijn vragen die aan bod kwamen.

Uit onderzoek zou blijken dat Nederlanders best braaf zijn. Slechts een kwart zegt eerlijk wel eens vals te spelen. De Belgen zijn iets stouter en wel met 30%.

Mannen zijn valsspelers

Een spelletje met Nick is gewoon niet leuk. Tegen mij of de kinderen, dat maakt hem niet uit. Hij moet en zal winnen en daar doet hij alles voor. Hij bedenkt notabene zelfs opeens andere regels en ook nog ontkennen! Maar ook is hij goed in:

 • Geld stelen van de bank
 • Pionnetje verzetten
 • Míjn pionnetje verzetten (alsof mij dat niet opvalt)
 • Geld van mij stelen
 • Dobbelsteen veranderen
 • Mij afleiden (”hey kijk daar eens”) en dan stiekem iets pakken of spieken

Je snapt natuurlijk wel, dat ik niet even naar de wc ga, hoe nodig ik ook moet. Ook Deon begint al aardig trekken van zijn vader te krijgen dus met 4 mannen in huis kan ik mijn lol wel op 😉 .

Uit onderzoek is gebleken dat mannen grotere valsspelers zijn dan vrouwen (28% tegen 21%). Vrienden en broertjes zijn het ergst: zij zijn samen goed voor 40% van de heterdaadjes. Een troost is dat 4 van de 10 spelers zich echt wel schuldig voelt als ze de boel hebben opgelicht.

Slechte verliezer

Verliezen doen we niet graag. De slechte verliezers uiten hun frustratie vooral door het speelbord weg te slaan of met monopolystukjes te smijten. Als je echt pech hebt tref je een huilebalk of iemand die de rest van de dag niet meer met je praat.

Hier is er nog nooit een speelbord door de kamer gevlogen, maar als ik zie dat Nick valsspeelt dan kan ik best kwaad worden. Huilebalken zijn we niet en er is dus ook nog nooit een traantje gelaten als er is verloren. Wel laat hij een traantje (van het lachen) als ik door heb dat hij aan het valsspelen is. Hij ontkent, maar ik ken hem langer dan vandaag en dan moet hij lachen omdat ik hem door heb. Als ik er dan geen zin meer in heb zegt hij: ”Jij kan echt slecht tegen je verlies”.

Mocht ik ondanks zijn valsspeel praktijken toch winnen is het spel volgens hem niet eerlijk gegaan en heb ík vals gespeeld.

Monopoly voor valsspelers

Houd jij van valsspelen, dan is de Valsspeler editie van Monopoly een echte aanwinst. Bij dit spel moet je valsspelen om te winnen. Dit is mijn kans om revanche te nemen, ik kan niet wachten!

mannen zijn valsspelers, mamablog, batboy

Wie is bij jouw thuis de grootste valsspeler?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 33 Comments
 1. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. Grappig dat mannen vaker valsspelen! Bij mijn man valt dat gelukkig wel mee.

 2. Bianca schreef:

  Mijn vriend speelt totaal geen spelletjes, ik ben juist de persoon die soms wel eens doet valspelen…oops 🙂

 3. Whaha ik heb eigenlijk nog nooit vals gespeeld bij bordspelletjes! Maar zo’n versie waarbij het moet lijkt me heel grappig 😀

 4. judith schreef:

  haha klopt bij ons zeker, mijn man speelt altijd vals

 5. Dat spel lijkt mij een 1 april grap. De grootste valspeler bij ons thuis is een van mijn jongens haha.

 6. haha wat grappig om te lezen. Gelukkig kan mijn man wel goed tegen zijn verlies, maar mijn broer vind het niet altijd leuk om te verliezen en is erg competitief. Achja een spelletje doe je in mijn ogen voor de lol! Maar wie weet bied deze monopoly versie uitkomst?

 7. Marjolein schreef:

  Haha grappig, valsspelen doen we gelukkig niet, ook omdat we weinig spelletjes spelen en het openlijk oden haha Niks vals aan,

 8. Rory schreef:

  Hahaha, oh echt? Hier is dat geen issue, al doen we niet heel veel spelletjes. Wel met Mila natuurlijk. En dat is nog best weleens ‘vals’ spelen. Met kwartetten kijkt ze rustig even over onze kaarten heen (maar die van haar laat ze ook rustig ‘even’ op tafel liggen). Wie weet wat dat wordt in de toekomst 😉

 9. Eke schreef:

  Haha, ik kan me voorstellen dat je niet kan wachten om dit spel te spelen! Ik heb zo’n broer die altijd valsspeelt, irritant joh!

 10. Jamey schreef:

  Mijn vriend en ik zijn niet zulke spelletjes spelers. Niet omdat hij vals speelt..Maar ik juist whaha.

 11. Merel schreef:

  Haha geweldig lijkt me dit. Moet zeggen dat ik afgelopen jaar al twee keer betrapt ben op vals spelen. Het ging echt per ongeluk, maar kennelijk zit die kant ook in me. Ik hoor iig tot de 40% die zich schuldig voelt. En beschaamd haha omdat ik beide keren werd betrapt.

 12. Stephanie schreef:

  Haha wat een uitvinding! Ik ben zelf geen valsspeler, maar wel een heel slechte verliezer haha (ik win ook echt nooit). Wie weet ligt dit spel me beter 😉

 13. MC Kleuver schreef:

  Je wil niet weten hoe vaak ik valsspeel. Nee hoor, haha. Dat valt reuze mee, gewoon geen spelletjes spelen en je hebt er geen last van.

 14. Susan schreef:

  Mijn vriendinnetje speelt dus gewoon AL-TIJD vals! Echt bloedjeirritant, haha! Vooral met Ligretto; gewoon doorleggen… Frustrerend wel want ik kan dus niet tegen m’n verlies. Leuk artikeltje weer!

 15. Dhini schreef:

  Bij ons doen wij valsspeler voor lol ha..ha.. mijn zoon kan nog niet tegen als hij verlies bent

 16. Agatha schreef:

  Dit is mijn getuigenis over een krachtige spreukgebruiker die me helpt te verzoenen met mijn ex-man.
  Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. We hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. Hij leeft weg van zijn werk en hij weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was er zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba Agboya genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem een ​​kans moest geven, ook omdat ik van mijn man hou en hem terug nodig heb.
  Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij had gemaakt en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. Zijn e-mailadres is agboyasolutionhome@gmail.com.
  En zijn whats-app telefoonnummer is dit +2348112714824,
  Ik ben Agatha. Bedankt voor het lezen.

 17. Aurelia Daiva schreef:

  Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen. Ook al is het een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht komt en de resultaten verbluffend zijn… zegene u en de Goden houden u veilig en gezond. Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr Ilekhojie en hij zal al je huwelijksproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com

 18. Dalia Skirmante schreef:

  Mijn man liet me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

 19. Loana Alin schreef:

  Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om je huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of WhatsApp +2348147400259)

 20. Angelina Brooks schreef:

  Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede daden van Dr. Ilekhojie. Ik heb nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo’n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com

 21. Imelda Diamante schreef:

  Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me had willen scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com)

 22. Inga Eugenus schreef:

  Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 23. Pamela Hugo schreef:

  Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar heeft me bedrogen en ik confronteerde hem met een ruzie waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe Dr. Ilekhojie vrede sloot tussen de koppels. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of Telegram/Whatsapp +2348147400259

 24. Motina Nojus schreef:

  Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

 25. Aurelia Daiva schreef:

  Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend … zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259). Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr. Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com)

 26. Kylie Thiago schreef:

  Toen ik Dr Ilekhojies contact online vond. Het kostte me om op een plek te komen waar ik absoluut gebroken was om te zien dat ik hem moest vertellen wat ik in mijn huwelijk had meegemaakt. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging meteen naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had, mij en mijn dochter zou ondersteunen. Toen kwam afgelopen zaterdag plotseling de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies hem in een plaats om te beslissen of hij ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract op een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies. Geef nooit op!” neem contact op met Dr Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mail gethelp05@gmail.com of neem contact op met zijn telefoonnummer +2348147400259)

 27. Claire Emerick schreef:

  Het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal help me me over drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht plaatsen omdat hij alle goede woorden verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijkheid achter E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via WhatsApp +2348147400259

 28. Janet Roger schreef:

  Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde de problemen tussen mij en mijn man op te lossen. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die ons weer bij elkaar bracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

 29. Angelina Brooks schreef:

  Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo’n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

 30. Anna Collin schreef:

  Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Vraag hem om hulp. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 31. Hilda rosales schreef:

  Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij vertelde mij over een spreukgebruiker op het internet Dr. Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening Spreuken, eerst twijfelde ik of zoiets ooit zou bestaan, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, hij vertelde me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Hier zijn zijn contacten Whatsapp of bel +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 32. Metje Dehaan schreef:

  Wees gewoon blij! Heb lief en wees geliefd! Wees de beste versie van jezelf voor jou!!! . Ik wilde gewoon een succesverhaal delen! Ik heb zojuist mijn ex-man teruggekregen met de hulp van DR Ilekhojie.. Sinds zijn verzoeningsspreuk is mijn man teruggekeerd en hij is trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact met hem opnemen en je relatie herstellen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

 33. rosario jones schreef:

  ¡Hola! Recomiendo a todos los que necesitan recuperar a su amante. a alguien muy poderoso que puede ayudarte a recuperar tu amor sin estrés ni demora. Así como me ayudó a recuperar mi amor perdido con un hechizo de amor de 48 horas. Puede conectarse con él en whatsapp +2349032173881 o enviar un correo electrónico a dragumbasolutioncenter@gmail.com Su hechizo funciona, es poderoso y muy activo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.