cadeautips voor iedereen, cadeautips, mamablog, batboy

Cadeaus voor iedereen

cadeautips voor iedereen, cadeautips, mamablog, batboy, cadeaus voor iedereen

Van flamingo pleisters tot een Voodoo-messenblok en van baardversiering tot golfset voor op het toilet, deze gadgets vind je allemaal op Radbag. Of je nu opzoek bent naar een cadeautje voor je (schoon)moeder of je kind(eren), de leukste en grappigste vind je hier. Zelf scoorde ik 2 coole producten voor ons allemaal.

Cadeaus voor iedereen

Soms is het best lastig om een cadeau voor iemand te vinden, maar bij Radbag hebben ze echt super leuke gadgets en hier vind je cadeaus voor iedereen.

De omschrijving van de producten zijn al net zo verleidelijk als de cadeaus zelf. Ook al heb je het niet nodig, dan word je door de omschrijving wel overgehaald om het toch te kopen: grappig en origineel.  Ik koos twee producten uit op Radbag waar iedereen bij ons thuis iets aan heeft.

Nooit meer stiekem een koekje pakken

Deon is helemaal weg van Star Wars én van koekjes (wie niet bij ons thuis). Deze koekjestrommel van R2D2 mag dus zeker niet ontbreken bij de echte Star Wars fans, maar deze koekjestrommel is niet zomaar een trommel.

cadeautips, cadeaus voor iedereen, cadeautips voor iedereen, batboy, mamablog
R2D2 koekjes trommel € 32,95

R2D2 is 30 cm hoog en hij bewaakt zijn koekjes erg goed. Wanneer je de deksel opent maakt hij namelijk geluid én brand er een lampje. Dus stiekem een koekje pakken is er niet meer bij!

cadeaus voor iedereen, mamablog, batboy

Een gepersonaliseerde deurmat

Een deurmat bij de voordeur ontbrak nog bij ons. Deze deurmat is extra leuk, want je kan hem personaliseren. De deurmat is 50×75 cm en verkrijgbaar in zwart velours met witte letters. De onderkant is anti-slip.

batboy, mamablog, cadeaus voor iedereen

Je kan natuurlijk je achternaam op de mat laten drukken, maar dat vond ik niet zo leuk. Het eerste woordje ‘The’ staat vast en daarna kun je zelf 2 regels invullen.

Ik heb gekozen voor ‘Batboys’, want dat zijn mijn jongens. Over de laatste regel hoefde ik ook niet lang na te denken.

cadeaus voor iedereen, mamablog, batboy

De kwaliteit van de mat is erg mooi. Staat toch super gaaf bij de voordeur? En mocht je binnen willen komen dan ben je gewaarschuwd.

cadeaus voor iedereen, batboy, mamablog
Gepersonaliseerde deurmat € 44,95

Vind het perfecte cadeau

Bij Radbag is er genoeg keus in verschillende prijsklassen en met de Cadeau Finder vind je nog makkelijker hét perfecte cadeau. Vooral voor mannen vind ik het vaak lastig om een cadeau te vinden, maar bij Radbag vind je altijd wel een onzinnig cadeau voor je partner of schoonmoeder 😉 .

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Heb jij weleens iets besteld bij Radbag?

 

 

21 gedachten over “Cadeaus voor iedereen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *