denksport, mamablog, batboy

Denksport puzzels

kinderpuzzels, mamablog, batboy

Denksport heeft voor kinderen vanaf 6 jaar nieuwe puzzelboekjes: de Quarks van Denksport Junior. Ook heeft Denksport een speciale uitgave van de Collectie en hiervan ontving ik 3 collectors items waarvan een prachtig boek Kleur Dieren.

Denksport

De Collectie is een speciale uitgave van Denksport, waarin ze met zorg een mooie verzameling van puzzels hebben geselecteerd. Een echte collectors item, want bij deze edities geldt dat ze verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. De boekjes hebben een luxere cover en uitstraling.

De Collectie is een jaarlijkse uitgave en wij ontvingen 3 van deze collectors items.

 • Kruiswoord
 • Kleur dieren
 • Code kleuren

Het kleuren is helemaal mijn ding en ben gelijk begonnen. Het boek ‘Kleur Dieren’ staat vol met 40 prachtige kleurplaten. Dus houd je van kleuren dan is dit boek zeker een aanrader!

Voor Code Kleuren heb je iets meer geduld nodig, maar zeker niet minder leuk.

denksport, mamablog, batboy

Samen met Nick maak ik graag een kruiswoord puzzel, maar hij mag ook graag even alleen brainstormen 😉 .

denksport, mamablog, batboy

Quarks

Voor kinderen vanaf 6 jaar heeft Denksport ook iets leuks, namelijk de Quarks van Denksport Junior. Quarks zijn een opmerkelijke groep wezentjes met hoofdpersoon Max (de ster) en zijn vriendjes Harry, Bob, Lola en Orbit.

Door te puzzelen kunnen kinderen nieuwe woorden leren en hun rekenvaardigheid vergroten. Met de Quarks-uitgaven kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar op deze ongedwongen en speelse manier taalvaardigheid, woordenschat, rekenen en logisch denken leren.

mamablog, batboy, denksport

De Quarks kent 4 uitgaven:

 1. Puzzelblok (6-8 jaar). Dit is een vrolijk scheurblok en elke pagina is er door de perforatierand apart uit te halen. Er zitten ook nog leuke stickers in elke editie.
 2. Omnibus (6-8 jaar). Deze biedt een uitgebreid aanbod van verschillende taal- en rekenpuzzels.
 3. Omnibus (8-10 jaar).
 4. Kleurblok (6+). Een leuk en vrolijk scheurblok vol met kleurplaten met de Quarks vriendjes.

Deon ontving de Quarks Omnibus. Een vrolijk en dik puzzelboekje voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Er staan sterren naast de puzzels en die geven de moeilijkheidsgraad aan.

denksport, mamablog, batboy

Voor Deon (net 6 jaar) is dit nog veel te moeilijk, want hij kan nog niet lezen en schrijven. Ik denk dat het puzzelblok meer voor zijn leeftijd is.

denksport, mamablog, batboy

Quarks Galaxy app

Ook zijn de leerzame spelletjes gratis op de IPad en tablet te downloaden. Dus wil je Max en zijn vriendjes vast ontmoeten? Ga dan mee op avontuur en speel verschillende spelletjes zoals:

 • Cijferslot
 • Husselpuzzel
 • Tectonic
 • Obstakels
 • Trefpunt

Het ziet er leuk uit, maar helaas zijn de meeste spelletjes zoals de rekenopgaven ook nog te moeilijk.

denksport, mamablog, batboy

Winactie

Al deze leuke puzzelboekjes van Denksport mogen we ook weggeven. Heerlijke puzzelboeken voor jou en voor je kindje!

Wil je de collectors items Kruiswoord, Kleur Dieren en Code Kleuren van de Collectie in je bezit? Het Quarks Puzzelblok (onder voorbehoud), Omnibus én Kleurblok met rugtasje?

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.
 • Delen word gewaardeerd.

denksport, mamablog, batboy

De winactie loopt van 15.06.2018 t/m 21.06.2018. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

 

 

31 gedachten over “Denksport puzzels”

 1. O geweldig! Hier was ik dus naar opzoek voor straks in de vakantie…. mijn dames zijn dol op puzzels en ieder jaar krijgen ze een puzzel en doe boek! Dit is perfect dus!! En ik ben ook dol op kleuren en puzzelen dus super win actie

 2. Dat is leuk om in huis te hebben voor de zomervakantie. Ik loot graag mee voor de kids, studenten en natuurlijk ook voor mezelf.

 3. Super leuk! Keano is gek op puzzelen, zeker nu hij al een beetje kan lezen en rekenen. Hij probeert steeds mijn puzzelboeken te pakken maar die zijn nog veels te moeilijk. Wat is er nou leuker dan samen met hem te puzzelen?

 4. Heerlijk toch om samen met m’n kids op vakantie te kunnen puzzelen ! Dat is pas echt genieten… Ook handig tijdens de lange autoreis !

 5. Superleuk! Wij houden allemaal van even puzzelen of kleuren. Zou heerlijk zijn voor de vakantie, even je hoofd leeg en alle prikkels even buiten sluiten.

 6. Wat ontzettend leuk! Uuurenlang bezigheidstherapie voor mijn draakjes 😊
  Puzzels e.d. vinden te geweldig om te doen, dus komt helemaal goed

 7. Wat een leuk pakketje; rugzakje om en tijdens het picknicken ook nog wat leren ook! zullen ze hier zeker leuk vinden! ik doe graag mee.

 8. Lijkt me superfijn voor onze pleegzoon achter in de auto op weg naar België op vakantie! Ik doe dus gráág mee! 😀

 9. Heel erg graag! Onze dochter is dol op dit soort puzzels. Leuk voor onderweg op reis of tijdens het wachten in de wachtkamer bij de dokter bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *