mamablog, batboy, pura drinkfles, drinkfles

Waarom de Pura drinkfles ideaal is

Een hippe drinkfles met levenslange garantie én geschikt voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. De Pura drinkfles is mooi om te zien en heel praktisch. 

One life, one bottle

Het motto van Pura is ‘One life, one bottle’. Deze rvs drinkflessen  zijn oersterk, 100% plasticvrij en milieuvriendelijk. Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rvs (#304 of 18/9 kwaliteit) zonder coating aan de binnenzijde. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans en heb je dus geen last van nare luchtjes of een vieze smaak.

De flessen hebben een grote halsopening waardoor ze makkelijk zijn schoon te maken, maar zijn ook geschikt voor in de vaatwasser. Aan de binnenkant staat aangegeven hoeveel ml er in de fles zit.

mamablog, batboy, pura drinkfles, drinkfles

Hippe drinkfles

Wij ontvingen een drinkfles en een sportfles. De thermos sportfles (donker blauw) houd de inhoud wel 6 uur lang warm of koud. Daarnaast is dit de enige 100% plasticvrije geïsoleerde sportfles.

De drinkflessen zijn ook te gebruiken voor opslag van (moeder)melk en snacks. Spenen en tuiten van andere merken passen ook op de flessen.

pura drinkfles, drinkfles, mamablog, batboy

De buitenkant is voorzien van een gekleurde siliconen hoes zodat hij makkelijk is vast te houden en de fles is ook erg licht in de hand. Er zijn verschillende hippe designs verkrijgbaar van aqua tot pink swirl.

hippe drinkfles, drinkfles, pura drinkfles, mamablog, batboy

Verwisselbare tops

Bij de Pura drinkfles kun je kiezen uit verschillende verwisselbare tops gemaakt van medische kwaliteit silicone. Voor baby’s is er een speenfles met een natuurlijk beluchte speen. Het gepatenteerde anti-kolieksysteem zorgt voor een continue druk en voorkomt luchtinname tijdens het drinken, om darmkrampjes te voorkomen.

Voor peuters en kleuters kun je kiezen voor de top met siliconen tuit of rietje. Wij gebruiken het rietje en het lekt niet, ook al houd hij hem op de kop.

pura drinkfles, drinkfles, mamablog, batboy

Pura drinkfles 325 ml € 19,99

Het rietje bestaat uit 2 onderdelen en kan op 2 verschillende manieren worden gebruikt:

  • Alleen het mondstuk (dus zonder rietje), zodat je kindje kan drinken wanneer hij de fles schuin houd.
  • Met rietje, zodat je kan drinken met de fles rechtop.

mamablog, batboy, pura drinkfles, drinkfles

Voor oudere kinderen en volwassenen is er de sportdop.

drinkfles, mamablog, batboy

Dit is een speciale siliconen dop, die de kans op knoeien aanzienlijk verkleint en Deon vind het fijn drinken. Eigenlijk vind hij het wel heel erg stoer 😉 .

pura drinkfles, drinkfles, mamablog, batboy

De doppen van Pura passen op alle flessen. Zo hebben wij de dop van de Pura thermos sportfles op de drinkfles gedraaid.

mamablog, batboy, pura drinkfles, drinkfles

Je kan de fles ook gebruiken om drinken mee in te vriezen. Hiervoor heb je wel een siliconen afsluitdisk nodig (set van 3 €6,49 ).

batboy, mamablog, drinkfles, pura drinkfles

Pura flessen zijn beter dan andere roestvrij stalen flessen en is een goed alternatief voor plastic. Roestvrijstaal wordt niet beïnvloed door zure dranken en hierdoor zal de smaak en geur niet beïnvloed worden en dus ook nooit muf gaan ruiken. Het is duurzamer dan glas, plastic en aluminium.

mamablog, batboy, pura drinkfles, drinkfles

De drinkfles is handig voor onderweg, naar school of een dagje uit.

pura drinkfles, drinkfles, mamablog, batboy

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Wat een mooie fles en handig dat je er zoveel opzetstukken op kan plaatsen zodat iedereen van het gezin de fles kan gebruiken.

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Deze fles ziet er goed uit. Wij hebben hier in huis allemaal Dopper flessen rondslingeren. Dus die houden we nog maar even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.