verjaardagsmuts, mamablog, batboy

Verjaardagsmuts voor de jarige Job

Als je jarig bent zet je natuurlijk een verjaardagsmuts op, want zo kan iedereen zien dat je jarig bent. Brent is 22 januari 1 jaar geworden en wij ontvingen van Studiokisa een super leuke verjaardagsmuts.

Verjaardagsmuts

Mijn moeder maakte vroeger verjaardagsmutsen voor mij en ik kan er één nog heel goed herinneren; een blauwe. Ik vond het altijd super leuk om een feestmuts op te hebben en ik voelde me dan ook écht jarig!

verjaardag, muts, feest, verjaardagsmuts, batboy, studiokisa

Studiokisa

Anne Berns is eigenaresse en ontwerpster bij Studiokisa, waar ze onder andere handgemaakte slingersuitnodigingen en verjaardagsmutsen verkoopt. Eén van de absolute hoogtepunten van haar verjaardag was de zelfgemaakte muts die haar vader elk jaar speciaal voor haar maakte en van dit feestelijke gevoel heeft ze haar werk gemaakt.

”Hieperdepiep Hoera, Brent is 1 jaar”

jarig, feest, verjaardag, verjaardagsmuts, batboy, studiokisa

Verjaardagsmuts Egeltje

Wij kozen uit de vele verjaardagsmutsen deze super schattige muts met een egeltje.

Je geeft de naam en leeftijd door en de muts wordt speciaal voor je kindje gemaakt. Hij is voorzien van dubbelzijdig tape en kan zo op elk gewenst formaat gemaakt worden. Deze muts kost € 17,50 en alle feestelijke artikelen passen door de brievenbus. Bij bestellingen boven de € 10,- betaal je geen verzendkosten.

verjaardag, muts, verjaardagsmuts, jarig, batboy, studiokisa

Brent heeft de muts niet heel lang op zijn hoofd gehad, want hij vond het maar raar dat er ‘iets’ op zijn hoofd zat. Helaas is de muts aan de zijkant losgelaten, omdat hij het van zijn hoofd heeft gehaald en dat is wel jammer. Het is dus niet echt iets voor kinderen die er steeds aan zitten, want dan kan hij gaan scheuren.

studiokisa, batboy, verjaardag, jarig, trakteren, feest

Speciaal verzoek

Heb jij een leuk idee voor een speciale verjaardagsmuts? Ook dat is mogelijk. De muts wordt op de ‘Studiokisa manier’ uitgewerkt en de ontwerptekening met prijsopgave wordt ter goedkeuring opgestuurd. Ben je tevreden dan gaat Anne voor je aan de slag om die speciale verjaardagsmuts te maken. Overigens worden er nooit mutsen gemaakt met bestaande karakters zoals bijvoorbeeld; Frozen, Winnie the Pooh, Minions e.d. . Daarom zijn de mutsen van Studiokisa extra speciaal.

Kijk voor alle feestelijke artikelen op de website van Studiokisa .

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Vind/vinden jouw kind(eren) verjaardagsmutsen ook zo leuk? Wat vind jij van de Egeltjes verjaardagsmuts?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Het is wel een hele leuke muts! Van harte gefeliciteerd Brent. 🙂

 2. Leonie van Mil schreef:

  Gefeliciteerd nog!! En wat een ontzettend leuke muts!

 3. Ooohh, vet leuk! Wij kregen vroeger ook altijd een muts inderdaad, en met pasen een met konijnenoren, haha, geweldig! Mijn kids nu vinden het niks aan, die willen helemaal niks op hun hoofd. Dat vind ik soms wel jammer hoor, want dit is toch een prachtige muts! Enne, nog gefeliciteerd met je grote kleine man 🙂

  • Batboy schreef:

   Dankjewel! Wat leuk dat jullie met Pasen ook iets op hadden! Nee kan me wel voorstellen dat als ze ouder zijn niks meer op hun hoofd willen, dat vinden ze dan vast kinderachtig en niet stoer…

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Gefeliciteerd met Brent!

  Wij hebben zo’n goedkope hoed van de Action met batterijen die muziek maakt voor de jarigen.

 5. Patricia schreef:

  Was altijd leuk om te maken. Bijzonder dat er nu al bedrijfjes zijn die hier op in spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.