cadeautjes, batboy, verjaardag, 1 jaar, feest, tips

Welk cadeautje geef je aan je kindje van 1 jaar?

Nu is Brent officieel geen baby meer, maar een dreumes. Hij is alweer 1 jaar dus reden voor veel slingers, taart en cadeautjes. Maar wat geef je aan een kindje van 1 jaar als het huis al vol ligt met speelgoed?

Cadeautjes als je kindje 1 jaar wordt

Er is taart, het hele huis hangt vol met slingers en er zijn cadeautjes. Met 3 jongens in huis hebben we eigenlijk al van alles wat en is het best lastig om nog iets te bedenken wat je kan kopen.

Natuurlijk is het leuk als Brent ‘eigen’ speelgoed krijgt, want alle afdankertjes van zijn broers is ook niet altijd leuk. Hoewel het voor hem dan wel ‘nieuw’ is. Hij wil altijd met het speelgoed van zijn broers spelen, maar dat vinden zij dan weer niet leuk. Samen delen, samen spelen is soms nog best moeilijk.

Nu heeft Brent zijn eigen speelgoed en hoeft hij het niet meer van zijn broers af te pakken. Of gaan zijn broers er nu met zijn speelgoed vandoor?

Cadeautips

Via Facebook heb ik een evenement gemaakt om mensen uit te nodigen voor het feestje en daarbij heb ik tips geschreven, voor als ze niet weten wat ze willen geven.

 • Bad speelgoed
 • Duplo
 • Magisch boek

Wat ook leuk is om te geven:

 • Speelgoed voor buiten; kruiwagentje, zandbak, schommel, driewieler
 • Muziekinstrument,;bijvoorbeeld een trommel waar ze heerlijk op kunnen slaan
 • Duw-/loopkarretje
 • Trekdier
 • Nachtlampje
 • Regenoutfit; jasje, laarsjes, paraplu
 • Voorleesboekje (met naam)
 • Rugtasje; met bijvoorbeeld slaapspulletjes als ze bij opa & oma gaan logeren
 • Vormenstoof; spelenderwijs leren over kleuren, vormen en cijfers
 • (Speelgoed)Servies; een leuk serviesje om mee te spelen of het eerste eigen bordje met bestek om zelf te leren eten

Verwend

verjaardag, 1 jaar, cadeautjes, batboy, broers, feest

Heel veel kusjes van zijn grote broers

Nu hij al aardig wat voorzichtige pasjes zet zijn de eerste slofjes een feit. Deze slofjes van Sew Heart Felt hebben een lederen antislip zool. Meer over deze leuke slofjes lees je hier .

Brent is echt super verwend en heeft hele leuke cadeautjes gekregen: duplotrein, Batman duplo, Mickey mouse duplo, duplo blokken, bad speelgoed, magisch boek en een wheelybug.

cadeautjes, batboy, verjaardag, 1 jaar, feest, tips

”Brent is er nog een beetje klein voor, dus ik maak het wel even voor hem hoor mama”

Deon kan zich echt heel lang vermaken met lego dus daar kan je (nooit) genoeg van hebben. Hij vind het natuurlijk ook erg gaaf wat Brent heeft gekregen en zei: ”Brent is er nog een beetje klein voor, dus ik maak het wel even voor hem hoor mama”. En hij is er nu nog steeds mee aan het bouwen en spelen.

”Natuurlijk mag je er mee spelen, maar het is wel van Brent”. ”Ja, maar samen spelen, samen delen”, antwoordde Deon toen. Daar moet ik wel een beetje om lachen, want dat samen delen kunnen ze alleen als het hun uitkomt 😉 .

Wat vind jij leuk om te geven of krijgen voor je kindjes eerste verjaardag?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Patricia schreef:

  Als er al veel speelgoed in huis is, is een superhelden kledingstuk of pyjama natuurlijk ook leuk. Zolang het maar van hun favoriet is.

 2. Volgmama schreef:

  Wat veel Duplo. Doe je alles in 1 grote bak of bewaar je alles per set? Wij hebben ook veel en alles in 1 grote bak gedaan maar volgens mij is niet alles meer compleet haha. Wat een lieve foto van je 3 kanjers, zo schattig dat ze hem tegelijk een kusje geven.

  • Batboy schreef:

   Ja die foto moest ik echt even vastleggen! Nee, alles gaat in een grote mand of nou ja nu zijn het al 2 manden, maar alles is compleet 😉

 3. Mirjam schreef:

  Duplo is inderdaad super! Daar speelt onze dame ook nog steeds graag mee. Die foto met z’n drietjes is echt super!

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik ga dan nog wel eens voor Duplo. Dat is degelijk, sterk en nog educatief verantwoord ook. En het is er voor alle leeftijden.

 5. Leonie van Mil schreef:

  Ja, Duplo is echt ontzettend leuk. Een blokkenton staat ook hoog op ons verlanglijstje. Toevallig was ik vanmorgen ook bezig met een lijstje maken. Die kleine van mij begint ook al weer op te schieten richting de 1 jaar. Dus er zitten hier hele leuke tips bij.

 6. Charel schreef:

  Ahw gefeliciteerd! Wat een leuke cadeautips! Hier kan ik wel wat mee hihi!

 7. Wat een boel leuke cadeaus! Wij hebben zoonlief voor de 1e verjaardag zo’n garage gegeven van 4 verdiepingen hoog waar auto’s af kunnen rijden. Hij was er nog een beetje jong voor, maar vond het geweldig! Er wordt flink mee gespeeld en ook de kleine meid vindt het leuk. Overigens ook veel jongens-duplo gekregen hier, zoals een brandweerkazerne en een mooie trein. Ik vind het nu voor de 2e verjaardag (straks in mei) veel lastiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.