medaillon, kinderen, dierbaar, aandenken

Een medaillon om je kinderen altijd bij je te dragen

Je wilt graag altijd je kinderen bij je dragen en een aandenken van ze hebben. Dit kan bijvoorbeeld door het dragen van een medaillon of het laten zetten van een tatoeage.

Een dierbaar aandenken

Er zijn verschillende manieren en sieraden om een dierbaar aandenken van je kinderen bij je te dragen. Je kan bijvoorbeeld een tatoeage laten zetten met de naam van je kind(eren), een hangertje met zijn vingerafdruk of een medaillon met een foto of haarlokje.

Mijn moeder had vroeger een kettinkje met een hartjesmedaillon eraan en daarin had ze een fotootje van mijn broertje en mij. Ik vond dat altijd zo mooi en wilde altijd even kijken.

Medaillon

Zelf wilde ik ook heel graag een medaillon en heb er jaren geleden één gekregen van mijn moeder die ik aan een kettinkje droeg. Het eerste fotootje wat ik er toen in deed was van mijn vriendje ( en die zit er nog steeds in, want ik ben ermee getrouwd 🙂 ).

Toen Deon geboren werd deed ik natuurlijk ook een fotootje van hem erin, maar kettinkjes en baby’s zijn niet echt handig. Hij trok aan mijn ketting en was helaas kapot. Het sieraad heb ik aan een armband laten maken.

Ik miste toch wat om mijn hals, ik vond het zo bloot en toen Sten geboren werd heb ik toch maar weer een kettinkje gekocht met een medaillon en daar had ik dan een foto van hun beiden in. Gelukkig bleef mijn ketting deze keer wel heel.

Een mooi cadeau

Toen ik zwanger was van Brent heb ik van mijn moeder een heel mooi medaillon gekregen. Want in zo’n kleine is maar plaats voor twee fotootjes. Dit medaillon is een zilveren bal en als je die open klapt is er plaats voor vier fotootjes. Zo draag ik mijn kinderen altijd bij mij.

Deon en Sten vinden deze ketting ook erg mooi. Ze willen altijd dat ik het open maak zodat ze even kunnen kijken.

Heb jij ook een sieraad of tatoeage van je kind(eren) of iets anders wat je altijd bij je draagt?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Kan dus nog 1 foto of kindje bij 😉 Haha. Ik vind het een mooi sieraad.

  2. Ik heb een sierraad.

    Maar ik wil zo graag een tatoeage!
    Ik weet alleen niet zo goed waar ik die dan wil, want ik werk op een conservatieve school en moet die dus kunnen bedekken als ik voor de klas sta.

  3. […] Ik houd van sieraden en helemaal als ze ook nog een speciale betekenis hebben. Zo kreeg ik van mijn moeder ooit eens een mooie ketting met een medaillon. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.