kiddyrides, boodschappen, winkelcentrum

Niet meer snel boodschappen doen door kiddyrides op het winkelcentrum

Even snel boodschappen doen is er niet meer bij. Vooral niet als er overal kiddyrides op het winkelcentrum staan zoals gave auto’s, bussen en motoren.

Snel boodschappen doen

Voordat iedereen de jas aan heeft en in de auto zit zijn we alweer 20 minuten verder. Het liefst ga ik snel even alleen, want met drie kinderen boodschappen doen is niet echt handig.

Eten voor onderweg

Ik heb het wel eens gedaan als ik niet zo heel veel boodschappen nodig heb en dat was niet echt een succes; met een Maxi-Cosi in de kar, Sten in het zitje van de kar en geen plek meer voor de boodschappen. Voor de zekerheid neem ik altijd drie Ikea tassen mee ( je weet maar nooit ). En als we dan eindelijk kunnen vertrekken kom ik erachter dat ik mijn pantoffels nog aan heb of mijn portemonnee ben vergeten.

Meestal neem ik één kind mee of we gaan met z’n vijven. En als we dan met ’the whole family’ gaan lijkt het wel of we weet niet waar heengaan, want dan word er ook drinken meegenomen en biscuitjes voor ‘onderweg’.

Kiddyrides

Ik heb pas een paar stappen in het winkelcentrum gezet en daar staat meteen al een auto waar 50 cent in moet. Natuurlijk wil Deon erop en dat mag, maar daarna gaan we boodschappen doen.

Ik ben blij dat ik drie Ikea tassen bij me heb, want ik neem natuurlijk weer meer mee dan de bedoeling was. Als we klaar zijn wil hij weer in de auto, nou vooruit dan maar. Daarna brengen we de boodschappen naar de auto en wil ik nog even door het winkelcentrum lopen. Maar oh nee, daar staat nog zo’n ding! En daar wil hij natuurlijk ook weer op, want dit is geen auto maar een motor. ”Je moet hier ook geld in stoppen mama”. Nou, vooruit dan maar weer.

Als hij klaar is met de motor lopen we verder, maar een paar meter verderop staat er weer één! Ik wil rechtsomkeer maken, maar het is al te laat hij heeft het al gezien. Het lijkt wel of het hele winkelcentrum vol staat met kiddyrides!

Hij mag er wel op, maar ik doe er geen geld meer in. Dat vind hij natuurlijk niet leuk dus zeg ik maar dat deze kapot is en hij er zo wel even op kan. ” Waarom maken ze hem dan niet mama?”. Hij vind het stom, maar gaat er dan toch maar opzitten. We lopen verder en dan zie ik daar een busje staan! Nou ja, het lijkt wel een speeltuin om de haverklap staat er zo’n ding. Nu kan ik niet zeggen dat deze ook kapot is, daar trapt hij niet in, maar om gejank te voorkomen zeg ik maar dat ik geen geld meer heb en dat werkt ook!

Nog een keer

Ik heb alles wat op mijn boodschappenlijstje staat gekocht dus kunnen we naar de auto, maar we moeten dezelfde weg terug dus kan je wel raden hoe lang dat stukje lopen heeft geduurd, want hij wilde natuurlijk weer in alle kiddyrides.

Even snel boodschappen doen met één of meer kinderen lukt niet meer. Het is meer een soort van uitstapje geworden. Ze hebben er gelukkig geen hekel aan dankzij de leuke kiddyrides die door het hele winkelcentrum verspreid staan. Deon vergeet ze nooit, want waar we ook heen gaan hij weet precies waar ze staan!

Lees tip: De waarom-fase

Hoe ga jij om met al die kiddyrides? Verzin je ook weleens een smoesje?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Eerlijk is eerlijk ik heb niet altijd kleingeld in de portemonnee maar ze mogen vaak een toetje uitzoeken.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik herken het probleem! Gelukkig is het voor mij inmiddels een tijd geleden. Wat bij mij hielp was van te voren afspreken op welke ze mochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.