toetjes, mamablog, batboy

Toetjes na het eten is altijd een feest

Het leukste van het warme eten is na de tijd het toetje. Er zijn zoveel leuke en lekkere toetjes voor je kindje en in de leukste zit een verrassing!

Toetjes met een verrassing

De toetjes waar een verrassing in zit zijn bij ons thuis erg populair. Bij Albert Heijn heb je verschillende toetjes met iets leuks erin. Er zijn steeds nieuwe thema’s. Zo heb je ‘ei’ toetjes en bakjes zoals bijvoorbeeld Paw Patrol toetjes.

Thema toetjes

Tijdens de feestdagen zijn er weer speciale thema’s en je snapt natuurlijk wel dat elke serie compleet moet zijn. Deon heeft ondertussen al een hele bak vol met leuke figuurtjes.

Deze keer gaan we voor het ‘draken toetje’ en er zijn acht verschillende draakjes. Er kan ook nog een ‘gouden’ ei inzitten en als je die in je toetje hebt maak je kans op een knuffel van ‘Sjakie het Draakje’. Op het papiertje waar opstaat welke soorten er zijn staat ook nog een leuk klein verhaaltje.

Deon heeft zijn verzameling bijna compleet en dan kunnen we weer opnieuw beginnen met een ander toetje, want het thema is maar een paar weken. De dubbele mag Sten van hem hebben en soms ruilt hij met zijn neefje, want hij heeft altijd net die ene die Deon nog mist.

Vla met hagelslag

Natuurlijk krijgen ze niet elke dag zo’n verrassingstoetje, maar dan is het ‘gewoon’ vla. Vla met hagelslag en soms slagroom. De hagelslag is ook altijd een feest, want daar zit ook wat in! Geen verrassingsfiguurtjes hoor, maar kleine gekleurde chocolaatjes en best veel ook! De gekleurde chocolaatjes worden er door Deon altijd uitgevist om ze eens goed te bekijken. Het vorige thema was dieren. Nu is het wat minder spannend; gebouwen/monumenten van hoofdsteden, maar niet minder lekker 😉 .

Een roze bakje

De toetjes worden in schaaltjes gedaan en ik heb één roze bakje. Daar wil Deon echt niet  uit eten! Roze is niet voor jongens dat is niet stoer. Blauw of geel mag wel, maar als papa snel het blauwe bakje pakt en hij krijgt de roze voorgeschoteld dan is het hek van de dam.

Nu had ik laatst snel de toetjes alvast in bakjes gedaan en per ongeluk Deon het roze schaaltje voorgeschoteld en bij Sten de blauwe neergezet ( maakt Sten trouwens ( nog ) niks uit welke kleur ).

Ik zag het toen ze al aan het eten waren, maar Deon zei niks. Totdat hij opeens naar Sten keek en toen naar zijn eigen bakje. Oh jee, dacht ik. ”Hey mama, waarom heeft Sten het blauwe bakje en ik de roze?”. ”Ja, sorry dat ging per ongeluk, maar het smaakt toch wel hetzelfde?” en ik keek hem aan. Hij zat te eten met zijn ogen dicht! ”Waarom eet je met je ogen dicht, Deon?”. ”Nou dan hoef ik het roze bakje niet te zien” en hij at vrolijk met gesloten ogen zijn toetje op.

 

Hebben jullie na het eten ook altijd een toetje? En welke toetjes hebben jullie?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. […] kopen wij vaak toetjes, want daar hebben ze echt hele leuke toetjes mét een verrassing. Deze keer zit er wel iets heel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.