speelgoed opruimen, rommelmarkt, speelgoed

Speelgoed opruimen? Nooit doen met je kind!

Snuffelen op de rommelmarkt vind ik erg leuk, maar één keer in het jaar ga ik samen met Deon ook spulletjes verkopen op de rommelmarkt. Dit vinden we net zo leuk, want we zijn dol op geld 😉 . We begonnen alvast wat spulletjes te zoeken die we konden verkopen, maar het ging niet helemaal volgens plan. Speelgoed opruimen in het bijzijn van je kinderen is geen goed idee!

Speelgoed opruimen

Eind augustus is er bij ons in het dorp een rommelmarkt. Deon en ik gaan er samen twee dagen staan om onze schatten te verkopen en het leek mij een goed plan om alvast wat speelgoed uit te zoeken wat we konden verkopen. De jongste twee zaten in de woonkamer en samen met Deon ging ik het speelgoed opruimen en uitzoeken waar toch niet meer naar omgekeken wordt. Zo maken we er een ander blij mee en natuurlijk onszelf.

Het duurde niet lang of Sten en Brent kregen in de gaten dat we iets in de speelkamer aan het doen waren en dus kregen we hulp. Helaas duurde de hulp maar even en het uitzoeken en opruimen ging niet helemaal volgens plan.

Speelgoed opruimen in het bijzijn van je kind(eren) is dus geen goed idee en wel om deze 10 redenen:

  1. Ze halen nóg meer speelgoed erbij.
  2. Er worden spullen gevonden waar ze al járen naar opzoek waren.
  3. Alles willen ze houden.
  4. Er wordt ruzie gemaakt om het speelgoed, want ”die is van mij” en ”nee die is van mij geef terug!”.
  5. Ze beginnen te huilen, want nu hebben ze geen speelgoed meer.
  6. Speelgoed opruimen vinden ze helemaal niks aan, waarom moet dat?
  7. Je bent na een uur nog niks opgeschoten.
  8. De hele kamer ligt bezaait met speelgoed.
  9. Alles wat in dozen/tassen zit voor de rommelmarkt wordt er weer uitgehaald en mee gespeeld.
  10. Dit mag niet weg, want die heb ik van Sinterklaas gekregen en die van oma.

Conclusie

Nu hebben we dus nog niks wat we kunnen verkopen en werkelijk de hele speelkamer ligt vol met speelgoed. Eén voordeel: ze hebben zich er bijna de hele dag mee vermaakt. Bij het zien van deze foto op mijn laptop zei Deon: ”Cool, wie gaat dat verkopen?”. ”Deon, dat is onze rommel”, zei ik. Dat vond hij wel jammer, want blijkbaar hebben ze nog niet genoeg.

speelgoed opruimen, opruimen

Over een paar dagen beginnen de scholen hier dus dan heb ik alle tijd om het speelgoed uit te zoeken. Ondertussen heb ik al wel wat foto’s kunnen maken en op Marktplaats gezet en de eerste euro’s zijn al binnen 🙂 .

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.