een telefoonhoesje ontwerpen, batboy, mamablog

Ontwerp je eigen telefoonhoesje

mamablog, batboy, telefoonhoesje ontwerpen, ontwerp je eigen telefoonhoesje

‘My Little Army’ staat er op zijn telefoon met een foto van onze jongens. Hoe gaaf is het als je je eigen telefoonhoesje kan ontwerpen? En het is ook nog eens heel erg simpel. Bij Gocustomized heb je ontzettend veel mogelijkheden voor het gaafste hoesje voor je mobiel. Wil je ook een telefoonhoesje ontwerpen voor je mobiel? Lees dan snel verder, want wij mogen iemand blij maken met zo’n uniek telefoonhoesje!  

Gocustomized

Bij Gocustomized kun je je eigen hoesje ontwerpen  en niet alleen voor je telefoon, maar ook voor je gadgets zoals bijvoorbeeld; USB card, powerbank, bluetooth speaker en zelf oordopjes. Zo heb je echt iets unieks!

Voor je telefoon zijn er echt tal van mogelijkheden voor het ontwerpen van je telefoonhoesje. Wat dacht je van een telefoonhoesje van kurk? Of een houten hoesje bedrukt met je eigen tekst of foto? Mocht je even geen inspiratie hebben dan is er bij Gocustomized ook genoeg keus uit leuke teksten en vrolijke designs.

Een telefoonhoesje ontwerpen

Het telefoonhoesje van Nick was helemaal kapot en hij wilde graag een hoesje voor zijn Samsung A5. Hij wist ook direct welke foto erop moest komen, namelijk één van alle drie de jongens samen.

Voor de Samsung A5 is er helaas niet zoveel keus, erg jammer. Hij had de keus tussen een softcase of een hardcase. De keus voor het model hoesje was dan ook snel gemaakt en hij koos voor een hardcase met een transparante rand.

Het telefoonhoesje ontwerpen is super makkelijk. Wat ik echt een heel groot pluspunt vind is dat je dit ook met je mobiel kan doen en zelfs je foto’s van Facebook of Instagram kunt uploaden. Wij maken al onze foto’s met onze telefoon dus geen gedoe met overzetten naar de computer.

Een foto mét tekst

De foto voor het telefoonhoesje hebben we via Facebook geüpload. Je kunt ervoor kiezen of je er een tekst bij wilt en daarbij heb je keuze uit verschillende kleuren en lettertypes.

Het ontwerpen ging snel en erg makkelijk en binnen 2 werkdagen was het hoesje binnen. De kwaliteit van de foto is erg goed, mooi scherp en precies zoals het origineel.

een telefoonhoesje ontwerpen, batboy, mamablog
‘My little army’

Winactie

Wil jij ook je eigen unieke telefoonhoesje? Dat kan, want namens Gocustomized mogen wij iemand blij maken om zijn/haar telefoonhoesje te ontwerpen!

Hoe maak je kans?

 • Reageer hieronder en vertel welk telefoonhoesje je graag zou willen winnen en wat jij op je telefoonhoesje wilt zetten.
 • Reageer je via onze Facebookpagina? Wij willen graag weten welke foto en/of tekst jouw telefoonhoesje zo uniek maakt. Plaats de foto en/of tekst als reactie die je graag op jouw telefoonhoesje wilt.

De winactie loopt van 17.10.2017 t/m 24.10.2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

14 gedachten over “Ontwerp je eigen telefoonhoesje”

 1. Gaaf! Ik ga voor een samsung j5(2016) transparant hoesje. En ik denk dat ik de foto erop zet die ik nu op mijn achtergrond heb, een roze roos uit eigen tuin.

 2. Leuk! Ook ik doe niet mee want heb al een paar leuke hoesjes. Meestal koop ik ‘kant en klare’ omdat ik vaak niet genoeg inspiratie heb om mijn eigen te maken, haha.

 3. Een eigen foto is inderdaad een stuk leuker dan mijn huidige zwarte standaardhoesje! Ik ben alleen nog op zoek naar een nieuwe telefoon dus weet op dit moment nog niet wat ik wil.

 4. Ik doe heel erg graag mee maar ik zet geen foto op Facebook. Laat je nog even weten of dat een probleem is? Want het staat natuurlijk hij de voorwaarden. Ik hoor t wel. Groetjes.

  1. Hi Claudia, wanneer je via Facebook reageert vinden we het leuk als je met een foto reageert.
   Je mag op deze pagina vertellen welke foto je er graag op wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *