batboy, mamablog, superhelden lego

Superhelden Lego

We gingen eigenlijk voor een zwembad, maar kwamen thuis met Lego! De Superhelden Lego is voor jongens van 5 tot 12 jaar. Het was moeilijk kiezen, want er zijn veel verschillende soorten en ze zijn allemaal even leuk!

Zwembad VS Lego

Omdat de jongens het zwembad kapot hebben gemaakt ben ik met Deon naar de winkel gegaan om een zwembad te kopen. Nu heb je bij ons niet echt veel keus aan winkels en op zaterdagmiddag zijn alle winkels in het dorp gesloten dus zijn we maar snel even gegaan.

Het leek mij handiger om geen opblaasbaar zwembad meer te kopen, aangezien de jongens zo druk zijn ben ik bang dat het zwembad dan weer geen lang leven heeft. Dus ben ik opzoek naar zo’n plastic schelp.

‘Kijken’ bij het speelgoed

Aangekomen bij de winkel zag ik meteen al opblaasbare zwembaden staan, maar die moesten het dus niet zijn. Achterin de winkel staat al het buiten speelgoed dus daar moet vast zo’n schelp liggen. Maar nee, helemaal niks! Alleen een kleine glijbaan, houten zandbak en een schommel. Natuurlijk wil Deon dan ook even bij de speelgoed afdeling kijken. ”Ik moet ook nog iets voor mijzelf kopen mama”. Nou ja kijken kan geen kwaad……

Maar daar lag ‘het’. En natuurlijk wil hij het dan hebben. Ik heb gezegd dat als hij er zelf geld bij doet uit zijn eigen spaarpot hij dan één doosje mag uitzoeken. Er lagen 6 verschillende soorten ( Spiderman vs. Green Goblin , Captain America vs. Red Skull, Hulk vs. Ultron, Batman vs. Catwomen, Robin vs. Bane en The Flash vs. Captain Cold ). Hij koos voor de Hulk. “Want die is heel sterk he mama?”.  Zelf vond ik Batman erg leuk, maar Deon niet. Ik heb hem nog één keer laten kiezen, maar het moest de Hulk worden. Toch heb ik ook Batman mee genomen onder het mom van ‘die is dan voor Sten’.

superhelden lego, mamablog, batboy

Superhelden lego

Superhelden Lego

In een doosje zitten twee figuurtjes; een superheld en een slechterik met elk hun eigen voertuig en kost € 9,99. Samen hebben we het in elkaar gezet. Deon heeft de poppetjes en de wieltjes in elkaar gezet de rest was nog iets te moeilijk.

lego, super helden, hulk, batboy, marvel, superhelden lego

Deon zoekt alles bij elkaar voor het maken van de Hulk

De poppetjes zien er erg leuk uit. Ik snap ook best dat jongens deze lego helemaal geweldig vinden, want ik vind het zelf namelijk ook erg leuk! En het in elkaar zetten is ook nog eens leuk om samen te doen.

De Hulk en de slechterik zijn klaar en Deon kan niet wachten om met zijn superhelden lego te spelen.

lego, super helden, hulk, batboy

Toen heb ik de Batman ‘voor Sten’ in elkaar gezet. Deon heeft weer geholpen met de poppetjes. De cape van Batman zit in een apart doosje.

cape, batman, batboy, lego, super helden lego

Ik ben met de ‘Batmobile’ best even bezig geweest, maar eindelijk waren ze dan klaar en ze zien er echt super leuk uit!

hulk, batman, super helden, lego, superhelden lego

Hulk & Batman

Ik heb voor Deon ooit eens een letterbak gekocht en die komt nu mooi van pas. Als hij er niet mee speelt kan het lego in de letterbak op zijn kamer. Zo gaat het ook niet kapot als het in de bak ligt bij de rest van de lego en het staat ook nog eens leuk!

letterbak, lego, superhelden, batboy, hulk, batman, superhelden lego superhelden lego

Deon is er zo enthousiast over dat toen we buiten een rondje aan het lopen waren hij tegen elke buurman die in de tuin bezig was er over vertelde ( maar die hadden natuurlijk geen flauw benul waar hij het over had ).

Nu kan hij weer sparen voor het volgende doosje en hij weet dan al welke het word: ‘Spiderman’ ( daar zou ik de eerst volgende keer ook voor kiezen 😉 ).

En hebben we nog steeds geen zwembad 😉

Lees ook:

Hebben jullie ook Super Helden lego? Voor welk Super Helden Lego zou(den) jouw kind(eren) gaan?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Shannon Sheila schreef:

    Haha die foto van Deon met dat speelgoed! Hier heerst er nog niet zo’n superheldensfeer. Eerder een liefde voor motors, auto’s en treinen. Komt vast nog wel. Wat een mooie letterbak heb je trouwens!

  2. Nathalie schreef:

    Haha leuk hoor! Superhelden zijn helemaal hot 🙂 Hier zijn mijn jongens het meest fan van Spiderman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.