cadeautjes, mamablog, batboy, verlanglijstje

Verlanglijstje voor jongens

Het grote speelgoedboek kwam door de brievenbus en dat is natuurlijk hét favoriete boek van de jongens! Wat vinden de jongens leuk en wat staat er op hun verlanglijstje?

Verlanglijstje

Vorig jaar maakte Deon zijn eigen speelgoedboek. Van alle bladzijden uit het boek maakte hij zijn eigen verlangboekje. Deze keer zette hij overal kruisjes neer en dit is zijn top 5:

 1. LEGO Jurassic World
 2. LEGO Sonic
 3. Meer LEGO
 4. Nóg meer LEGO
 5. Spelletjes

Voor Sinterklaas niet zo heel moeilijk wat hij voor Deon moet kopen 😉 , maar hij krijgt niet alleen maar LEGO. Zo wil hij bijvoorbeeld ook knuffels van Sonic the Hedgehog. Vorig jaar kreeg hij onder andere LEGO van Scooby Doo wat ik bestelde op AliExpress en dat was een groot succes!

Auto’s

Sten is dol op auto’s, maar Playmobil en LEGO staan ook op zijn verlanglijstje:

 1. Legerauto’s en soldaten
 2. Grote auto’s
 3. Playmobil
 4. LEGO Ninjago
 5. Auto’s

En wat wil de kleine man graag hebben?

Brent vind alles mooi wat zijn grote broers hebben, maar voor LEGO is hij nog te klein. Hij vind Peppa Pig nog steeds helemaal leuk en hier heeft hij vorig jaar een soort van LEGO Duplo van gekregen. Deze kon je toen kopen bij Lidl, maar de kwaliteit is helaas niet zo goed.

Lees ook: Schoencadeautjes onder € 5,-

Sinterklaas én de Kerstman

Sinterklaas vieren we maar liefst twee keer! Eén keer bij mijn schoonouders en bij mijn moeder. Bij mijn schoonouders hebben we een afspraak dat ieder voor zijn kind(eren) drie cadeautjes koopt en dat vind ik meer dan genoeg. Bij mijn moeder is het helemaal een feestje (ook voor mij), want zij koopt alle cadeautjes voor haar kleinkinderen. Dat vind ze leuk en wil ze graag.

Zelf vieren we thuis geen Sinterklaas, want dat wordt in Duitsland niet echt gevierd. Kerst daarentegen wel en dus hebben wij voor zes jaar terug besloten om Kerst te vieren met cadeautjes.

Het worden dus véél cadeautjes voor de jongens en dat is nog niet zo makkelijk. In totaal moet ik dus 18 cadeautjes kopen plus nog kleine cadeautjes voor in de sok. Mijn idee is om één hoofd cadeau te geven zowel voor Sinterklaas als voor Kerst.

Je snapt natuurlijk wel dat ik op tijd begin met het verzamelen. *Tip: mini speeltafels

Leuke cadeautjes voor jongens

LEGO doet het altijd goed bij jongens, maar er is natuurlijk nog veel meer dan alleen maar LEGO.

 • Wat dacht je van leuke spelletjes? Deon en ik spelen graag samen spelletjes zoals Stratego, Soggy Doggy, Mens Erger Je Niet of een potje dammen.
 • Is je kindje dol op lezen? Geef een blad of boek met abonnement. Onze jongens vinden de Borre boekjes erg leuk.
 • Genomineerd voor ‘Speelgoed van het jaar’ is GraviTrax. Hiermee bouw je je eigen kogelbaan en is voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Tiptoi. Er is al een Starter Set voor kinderen vanaf 3 jaar en Sten is nog steeds enthousiast!
 • Is je kindje graag creatief bezig? Geef een knutselpakket.
 • Crate Creatures Surprise. Leuk voor jongens en hier vertel ik je binnenkort meer over. monsters in een krat met grappige én vieze geluiden.

cadeautjes, mamablog, batboy

cadeautjes, mamablog, batboy

Hoeveel cadeautjes geef jij met Sinterklaas aan je kind(eren)? En wat staat er op zijn/haar verlanglijstje?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
 1. Maaike schreef:

  Tiptoi start hier ook op het lijstje net als lego. Maar ook Playmobil vinden ze beiden geweldig. Of hubelino lijkt me ook leuk.

 2. 1 of 2 kleine cadeaus voor pakjesavond. Dat vind ik wel genoeg. Met schoenzetten een kleinigheidje of chocoletter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.