gyro bowl, mamablog, batboy

Gyro Bowl een handig schaaltje

Houd jouw kindje zijn bakje met eten ook vaak ondersteboven zodat alles op de grond ligt? Met de Gyro Bowl hoef je daar niet meer bang voor te zijn!

Gyro bowl

Gooit je kindje veel van zich af of houd hij zijn schaaltje met eten ondersteboven? Dan is de Gyro Bowl ideaal! Deze heb ik destijds aangeschaft voor Sten, omdat hij van alles van zich afgooit of op de kop houd. Met de Gyro bowl heb je daar geen last meer van.

gyro bowl, batboy, mamablog

Sten eet fruit uit de Gyro Bowl

Eigen bakje

Natuurlijk wil Sten graag een eigen bakje vasthouden met daarin lekker fruit of chips. Soms heeft hij het bakje niet goed vast met gevolg dat alles op de grond ligt en als we dan buiten zijn heeft hij al zijn stukjes appel onder het zand, maar het kan ook zomaar zijn dat als hij aan tafel iets te eten krijgt hij zijn bakje voor de ‘lol’ ondersteboven houd!

Wij gebruiken dit handige schaaltje voor tussendoortjes zoals; fruit, cornflakes ( zonder melk ),chips of rozijntjes. Sten kan het bakje gewoon ondersteboven houden, maar nu valt er niks meer op de grond!

gyro bowl, schaaltje, kinderen, batboy, tussendoortje, snacks

Hij kan hem schuin houden of ondersteboven, maar het blijft mooi in het bakje zitten!

De Gyro Bowl heeft aan de buitenste rand drie openingen zodat je kindje het schaaltje gemakkelijk kan vasthouden. Het bestaat uit twee bakjes; het oranje bakje op pootjes dat vast zit en daarin zit een klein bakje dat 360 graden draaien. Zo kan je het bakje schuin of ondersteboven houden zonder dat er iets uit valt. Ook ideaal voor onderweg in de auto. Er zit er een deksel bij zodat je het schaaltje makkelijk kan afsluiten.

gyro bowl, knoeien, snacks, batboy, tussendoortje

Het gele bakje kan 360 graden draaien

Het gele bakje kan je er makkelijk uithalen zodat je het in de vaatwasmachine kan zetten.

vaatwasser, gyro bowl, schaaltje, batboy, 360 graden

Vaatwasmachine bestendig

Ik vind het echt super handig vooral voor Sten, omdat hij echt overal mee gooit. Dus het schaaltje kan ook niet zo 1, 2, 3 kapot 😉 .

Ken jij de Gyro Bowl? Wat vind jij ervan, zou je er één aanschaffen? 

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Wel handig! Ik heb hier al een aantal keer chipsjes van de grond kunnen rapen haha.

  2. Leonie van Mil schreef:

    Hele handige uitvinding. 🙂

  3. Vlijtig Liesje schreef:

    Wat een goede uitvinding! Ik vind het echt ingenieus en kende het nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.