zoekplaatjes

Zoekplaatjes boek

Zoekplaatjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen vinden het leuk. In het boek ‘Zoek & Vind het spookhuis’ van Trichis moet je alle verborgen griezels zoeken en dat zorgt voor uren plezier.

Zoekplaatjes

Zoekplaatjes zijn erg populair en je komt ze ook steeds vaker tegen. Zelf ben ik er niet zo goed in, maar mijn nieuwsgierigheid wint het altijd en ga vaak net zo lang door totdat ik het heb gevonden.

Het kinderboek Zoek & Vind het spookhuis van uitgeverij Trichis staat boordevol enge zoekplaatjes en het is erg leuk om samen te zoeken.

zoekplaatjes

Zoek & Vind het spookhuis

”In het midden van een bos valt de auto van een groepje vrienden stil. Een eindje verderop zien ze een huis staan, waar ze om hulp vragen. Binnen in het huis is een bijeenkomst van griezels en monsters en de vrienden rennen voor hun leven, langs de kelder en het kerkhof.”

Lukt het jou om alle griezels en monsters te vinden terwijl de drie vrienden proberen te ontsnappen?

Zoek & Vind het spookhuis is een hoog, smal boek en aanbevolen voor kinderen vanaf 9 jaar. Dit in verband met de griezelige plaatjes. Brent vind het in ieder geval erg interessant en is druk aan het zoeken.

zoekplaatjes

zoekplaatjes

Het boek

Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken.

 1. Gestrand in het bos
 2. Welkom in het landhuis
 3. Aan tafel!
 4. Achtervolging in de duisternis
 5. Het laatste uur is aangebroken

Elke pagina kan aan beide zijden worden uitgeklapt. Op de uitklapbare pagina’s staan alle figuren, voorwerpen en dieren met daaronder hun naam die gezocht moeten worden.

zoekplaatjes

zoekplaatjes

Zo moet je bijvoorbeeld een spin, trompet of een zoutvat zoeken, maar ook hele griezelige figuren zoals een Golem, reus zonder einde,  verschrikkelijke vogelverschrikker, ruimtemonster of een hart.

zoekplaatjes

Zoeken

De zoekplaatjes zijn niet allemaal even makkelijk te vinden, maar zorgt wel voor veel zoekplezier bij alle de drie jongens. Geen van allen vinden de plaatjes eng, integendeel zelfs. Ze vinden de illustraties erg leuk en interessant.

Sten en Brent zoeken liever alleen en met Deon maken we er een wedstrijdje van. Beiden zoeken we een plaatje uit die de ander moet zoeken, degene die het zoekplaatje het eerst heeft gevonden heeft een punt.  Hier ben ik wél goed in 😉 .

zoekplaatjes, kinderboek

zoekplaatjes

Win het boek Zoek & Vind het spookhuis

Ben jij een goede detective, een kei is speuren en niet bang voor griezels en monsters? Wij mogen één speurneus blij maken met dit spannende boek vol zoekplaatjes!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.

 

De winactie loopt van 11.01.2019 t/m 17.01.2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

33 gedachten over “Zoekplaatjes boek”

 1. Hier zou ik alle drie jongens blij mee maken, toevallig zijn ze nu spookhuisje aan het spelen. De oudste wilde perse naar de fopwinkel om een eng masker uit te zoeken en gelukkig zijn zijn broertjes er niet bang voor.
  Ik denk dat ze dit boek alle drie nog leuk vinden ondanks het leeftijdsverschil!

 2. Wat een super gaaf boek!!! Deze zou ik heel graag willen winnen. Mijn dochters zijn echt gek op zoekboeken en ze zijn “al” 6&9 jaar. Ook gaan we vd zomer naar indonesie en met dit boek zijn ze wel even zoet.

 3. Mijn zoontje is helemaal fan van zoekboeken, bij de bibliotheek moet er altijd eentje mee naar huis. Griezels en monsters vindt hij erg interessant, dus dit boek is echt iets voor mijn stoere ventje!

 4. Voor ons

  Wat een geweldige kans die laat ik niet aan me voorbij gaan 🍀 ik ga het toch proberen ik heb geliked en natuurlijk gedeeld.
  Het zou toch geweldig zijn om te winnen ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen en jullie pagina een like te geven. Onwijs gaaf ik ga hier enorm voor duimen 💕 het zou je maar overkomen ik zou er zo enorm blij mee zijn 🍀 ❤ ik hoop het zo spannend ik ga jullie pagina in de gaten houden spannend mischien mag ik wel de gelukkige zijn duim duim duim 😊

 5. Dit vinden mijn dochters helemaal geweldig. Ze zijn dol op dit soort boeken en dat het gaat over een spookhuis zullen ze extra leuk vinden!

 6. ooo dat wordt griezelen…
  Mijn kinderen zijn dol op zoekboeken.
  Ik zie hen graag samenwerken opzoek naar details. (is eens iets anders dan me helpen zoeken naar mijn sleutels of mijn handtas of…)

 7. Deze mama heeft een speurneusje in huis! Hij weet altijd precies de snoeppot, koektrommel en andere lekkernijen te vinden die ik na het boodschappen doen steeds ergens anders verstop. Soms in de oven dan weer in de magnetron, de servieskast of voorraadkast. Je kunt het niet verzinnen of ik heb deze verstop plek al gebruikt. Daarom ben ik erg benieuwd of hij ook zo’n goede speurneus is met dit zoekboek. Maak graag kans!

 8. Leuk!!! Jarno is gek op zoekboeken en ik vind ze stiekem ook wel heel erg leuk. En met spookjes wordt het net allemaal wat interessanter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *