valentijn, overhemd

Een overhemd voor Valentijn

Is jouw partner net zo romantisch als de mijne en hoef je dus niks te verwachten met Valentijn? Geef hem een hint met dit overhemd van Hemd voor Hem en je hebt gegarandeerd succes.

Valentijn

14 Februari is het weer zover: Valentijn. Dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bloemen, cadeautjes, kaartjes of een ontbijtje op bed.

Nick en ik kennen elkaar nu 18 jaar, waarvan we 6 jaar zijn getrouwd. Ik ken hem nu lang genoeg om te weten dat ik niks van hem hoef te verwachten. Soms hebben ze gewoon even een hint nodig en met dit overhemd van Hemd voor Hem geef jij hem die hint! Ik nam de proef op de som en had succes 😉 .

Valentijn overhemd

Dit strak getailleerde overhemd met lange mouwen is niet zomaar een wit overhemd, want over de knooplijst loopt een smalle rood satijnen bies.

valentijn, overhemd

In de boord van de kraag is een rode lippenstift kus ingeborduurd. Wat mij direct doet denken aan het liedje van Connie Francis: Lipstick On Your Collar.

overhemd, valentijn

valentijn, overhemd

Bloemen

Met deze hint kan het haast niet dat Valentijnsdag wordt vergeten en rent je partner naar de bloemist, waar hij ook daar een hint krijgt door middel van een grote Valentijns poster aan de deur.

valentijn, overhemd

Met bloemen maak je mij altijd blij, niet met een hartjes steen met zoetsappige tekst 😉 .

valentijn, overhemd

Diner by candlelight

Waar Nick mij ook blij mee kan maken is door voor mij te koken. Helaas is hij weinig te zien in de keuken, maar hij heeft wel een paar specialiteiten. Hij maakte voor ons één van zijn favoriete gerechten: wraps.

valentijn, overhemd

Daar kan ik wel van genieten, dat er voor mij wordt gekookt. Ook de afwas neemt hij voor zijn rekening en kan ik eens op de bank uitbuiken. Ik heb heerlijk genoten!

Verras je partner dus met dit speciale overhemd op Valentijn, wedden dat hij de hint snapt 😉 .

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

6 gedachten over “Een overhemd voor Valentijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *