wc, luchtverfrisser, mamablog, batboy, suddenly parfum van lidl

Dit luchtje van Lidl ruikt naar Chanel Coco Mademoiselle

Het kleinste kamertje van het huis: de wc. Vooral als er één voor mij is geweest wil ik er het liefst zo snel mogelijk weer weg. De meeste wc luchtverfrissers vind ik in combinatie ‘met’ niet lekker. Dit luchtje koop je bij Lidl en gebruik ik als wc luchtverfrisser. Hiermee ruikt je kleinste kamertje naar Chanel Coco Mademoiselle!

Parfum als wc luchtverfrisser gebruiken

Ik ben dol op luchtjes en geurkaarsen. In de wc zet ik vaak een geurkaars en als je dan binnenkomt ruikt het niet alleen lekker, maar ziet het er ook nog eens gezellig uit. Van de meeste wc luchtverfrissers ben ik niet zo’n fan, de meesten vind ik ook niet lekker ruiken. Vooral de goedkopere luchtverfrissers stinken nog eerder dan dat ze lekker ruiken. De luchtverfrisser die ik nu gebruik is helemaal niet zo duur en eigenlijk is hij helemaal niet bedoeld als wc luchtverfrisser, maar als parfum.

Suddenly parfum van Lidl

Chanel Coco Mademoiselle, een heerlijk luchtje, maar deze parfum spuit je natuurlijk niet even nonchalant in je wc. Bij Lidl kocht ik parfum van Suddenly en dit ruikt net zoals de parfum van Chanel Coco Mademoiselle!

In het flesje zit 50 ml en kost maar € 3,99. Helaas blijft de geur niet heel lang hangen, maar wanneer je dit luchtje in de wc gebruikt, blijft het langer hangen. Dit komt natuurlijk omdat het een kleine ruimte is en daar is dit luchtje van Lidl dan ook ideaal voor. Dus wil je een glamorous ruikende wc? Ga dan snel naar Lidl en scoor zo’n heerlijke geur!

wc luchtverfrisser, mamablog, batboy, suddenly parfum van lidl

 

Wat gebruik jij om de wc lekker te laten ruiken?

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nicole Orriëns schreef:

    Voor de wc heb ik zo’n ordinaire spraybus staan. Voor gewoon parfum vind ik l’air du temps wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.