wc, luchtverfrisser, mamablog, batboy, suddenly parfum van lidl

Luchtverfrisser a la Chanel

Het kleinste kamertje van het huis: de wc. Vooral als Nick vóór mij is geweest wil ik er het liefst zo snel mogelijk weer weg. De meeste wc luchtverfrissers vind ik in combinatie ‘met’ niet lekker. Dit luchtje gebruik ik als wc luchtverfrisser en hiermee ruikt je wc naar Chanel Coco Mademoiselle!

Wc luchtverfrisser

Ik ben dol op luchtjes en geurkaarsen. In de wc zet ik vaak een geurkaars en als je dan binnenkomt ruikt het niet alleen lekker, maar ziet het er ook nog eens gezellig uit. Van de meeste wc luchtverfrissers ben ik niet zo’n fan, de meesten vind ik ook niet lekker ruiken. Vooral de goedkopere luchtverfrissers stinken nog eerder dan dat ze lekker ruiken.

De luchtverfrisser die ik nu gebruik is helemaal niet zo duur. Eigenlijk is hij helemaal niet bedoeld als wc luchtverfrisser, maar als parfum.

Suddenly parfum van Lidl

Chanel Coco Mademoiselle, een heerlijk luchtje, maar deze parfum spuit je natuurlijk niet even nonchalant in je wc.  Bij Lidl kocht ik parfum van Suddenly en dit ruikt net zoals de parfum van Chanel Coco Mademoiselle!

In het flesje zit 50 ml en kost maar € 3,99.

wc luchtverfrisser, mamablog, batboy, suddenly parfum van lidl

Parfum in de wc?

Wanneer ik het luchtje gebruik als parfum is de geur helaas zo verdwenen. Maar omdat de ruimte in de wc zo klein is blijft de geur hier wel een tijdje hangen met gevolg een heerlijk glamorous ruikende wc!

Wat is jouw favoriete parfum?

 

 

 

 

Een gedachte over “Luchtverfrisser a la Chanel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *